Followers

My Unintended Heliza Hilmy!

Friday, August 12, 2011

Malam itu seperti biasa aku online dan aku ternampak iklan My Unintended Heliza(MUH).. wow dasat lah Heliza sekarang, daripada artis, jadi pengacara pastu sekarang dah ada branding sendiri, Heliza Helmi Hijab :)




Heliza ni memang aku cintai suka sangat sebab comel dan muslimah. Dulu masa dia kat AF aku tak minat sangat. Aku sangkakan dia hipokrit macam artis muslimah yang lain, contohnya artis AF yg bertudung sebelum dia tu, tapi rupanya dia ni lain. Memang dia ni agak sengal sikit tapi bukan gedik <3


Penah sekali aku tengok dia dalam program Awal Ashaari ( apatah nama program tu.. ewah!ewah! eh?) dorang temu ramah Heliza.. gila comel bila part Heliza tunjukkan kereta kancil dia tu. hihi.


Apapun, sebenarnya dalam entri ni aku nak cakapkan pasal salah satu produk dia ni yang sangat menarik. Aku rasa kalo aku perempuan pun aku terasa nak beli. Produk tu adalah, Heliza Instant Telekung(HIT)!


*Click for bigger view

*Click for bigger view

Yang menarik adalah telekung ni boleh di-style-kan jadi tudung pastu bila nak solat just un-clip je tudung tu maka jadi la telekung balik. Memang style. Daripada pakai tudung yang pelik2 ropol2 pastu nak solat pun susah, baik beli HIT ni. Harga bole tahan la rm280 untuk Hijab plus Skirt dan rm110 untuk blouse. Untuk hijab je, aku taktau la ada ke tak . Tapi takde kot sebab MUH cakap macam ni,



Comel la awak cakap 'kita'. Kita suka! HAHA~


For more inquiries, please visit http://www.facebook.com/helizahelmi . hehe Tolong promot untuk future wife.

1 rajin menaip komen:

Nadia Aziz said...

haha..bgs btl promote telekung gni.. =)

There was an error in this gadget