Followers

Gay is not okay

Friday, May 6, 2011

Ahhh penatnya arini kena gi merempit ke JKR jalan salahuddin. da la taktau kt mana tu. aku ni nama je orang KL sejak kecik, tp bab2 jalan ni mmg lemah. kalo drive/merempit g kl tu mmg confirm aku sesat. tau sgt dah. haritu nak pegi midvalley je pun,perjalanan yang spttnya amik masa stgh jam dari gombak jadi sejam setengah. gara gara sesat mana tah. ~_~ dan tadi lak, JKR yang cuma 8km dari wangsa maju tu da jadi mcm 20km pulak. claim minyak bole cuma utk 8km berdasarkan google map je. haihhh. sia sia hadap google map tu setengah jam.


okay la. sekian sampai disitu je mukadimah. sbnrnya nak cakap pasal benda lain. sejak akhir akhir ni lepas tengok gambar2 247 yang nmpk mcm gay tu, aku teringat teori aku dulu. iaitu kenapa laki jadi gay?


ini cuma teori incik H je, dan incik H iaitu aku, adalah straight. sejak azali. bkn gay mcm Harith Djikstra dan idolanya Anu-war. \[^^]/ So, teori ni cuma andaian suka suka semata. dont take it serious okayyy~


first of all, cuba korang bayangkan macamana muka seorang gay? dah bayangkan? belom? okay, bayangkan lagi. sape yang bayangkan ni, aku rasa mostly mesti terbayang lelaki yang macho, jambu, putih2, tinggi ke.. hehe. bukan sume gay la cmni, tp ramai. pastu pakai subang sebelah telinga kanan.


yang perempuan selalu mengeluh, "Sayangnya muka hensem, macho tapi gay. melepas I.."


dan yang lelaki pulak, "Yezza makin kurang laki hensem yang straight, makin tinggi saham aku ngeh ngeh ngeh..."


korang rasa kenapa? jawab jawab. sape betol dapat free ticket back stage pass konsert Max 247. hahaha. nak g muntah jap.


Okay pada aku la, orang lelaki secara nature-nya ada sifat "cepat boring" dgn sesuatu benda. Contohnya bila da bosan dgn awek dia, dia cari yang lain pulak. atau kalau da bosan dgn kerja dia, dia resign je. tapi kalo dia stay dgn awek dia bertahun2 tu mungkin samada dia bkn jenis cepat boring ataupun ada sumthing pasal gf dia yang tak membosankan dia :)


Hatta, apa kaitannya "cepat boring" dgn gay? kaitannya adalah orang yang muka hensem/jambu2 ni biasanya diminati sejak zaman sekolah. tol tak? budakbudak perempuan yang ada 9 nafsu tidak dapat menahan gelora melihat budak2 jambu ni. So apa lagi, tekel la. bg surat, adiah bagai. bukan sorang, bukan dua orang, tapi ber-orang-orang. Mule mule best la. layan lah kan awek ramai kejar. Bertukar gf tiap 3 bulan. Setahun 4 kali couple.
tapi lepas bertahun tahun, dari umur 13 sampai 20 lama lama boring la kan. asyik barang sama je. da takde feel. So, apa lagi, test market dengan kaum sendiri la kan. dapat kasih sayang dari seorang lelaki sebab cuma lelaki je yang paham perasaan lelaki yang lain. haha muntah.


Logik tak? logik tak? haha...


anyways, like i said. dont take it serious la. just giving a glimpse thought of mine.


Conclusionnya, aku bersyukur aku tak hensem dan tak jambu. kalo tak, mungkin aku da jadi gay. ~_~


p/s : in 247 case, aku tak kata dorang gay. cuma pose dorang nampak sangat gay. You know what I mean?

2 rajin menaip komen:

ncha.hawari said...

saya cuba bayangkan muke seorg gay tibe2 terpancar muka anda. sy bayangkan lagi, mmg muka anda. haish... hahah! JK!!! ok bai!

Hilmy Wazza said...

haha cehh. cubit pp chubby tu kuat2 kang

There was an error in this gadget