Followers

Sekuel kump boyband kpop malaysia ala gay...

Monday, May 2, 2011

okay last post da cite pasal kpop2 wannabe malaysia yang sgt KEWL! * mata ke langit, tangan di dada...


So, atas dasar prihatin kepada masalah sosial atau personaliti disorder mereka ni, aku pn korek korek lagi cite pasal dorang. tp pasal 24:7 yang sgt KEWL! tu jela.. uwek. muntah.


24:7 ni ditubuhkan oleh Aesar Mustafa(search FB!), seorang penyanyi, komposer, penerbit, bla bla bla.. sape dia ni? gwe pn ga tau.. even dak AF pn aku kenal. hakhak :D menurut diorang, KPOP bermaksua Keindahan POP. hahaha. orang yg baru keluar dari tempurung bersama katak peliharaannya je yang akan percaya.


Apa motif dia nk buat group ni pn aku taktau.. tp dia ni cam ada connection dgn Dior. mgkn aesar ni penerbit dior gk kot? ntah la.. dunno. aesar ni ada tampal poster pasal ujibakat time nk tubuhkan group ni. agaknya dia tampal kt kwsn2 penempatan indon PATI kot. LOL. maka, tertubuh la kump kpop euuuwwww yuckss ni. haha.


dorang dikatakan akan debut pada 5 Mei ni kat mana tah. lupa pulak. sape yang pegi tu, sila lah bawak kulit pisang ke, tong sampah ke, sumpit ke.. kot kot la tetibe rasa bengang tak tentu pasal lepas tgk dorang perform.


Antara yang menjadi penyebab kump ni dikritik hebat adalah nama salah seorang ahli dorang iaitu Taemin sbb Taemin tu nama ahli members SHInee. dan yang mengkritik tu ofcoz la dari fan taemin tu sendiri. hehe.
So, lets check it out some pictures here -->



Sebijik tak? i like this picture. :D



tudiaaaa puting.. haha



cmne ada aweks lak ni?



errr...clueless...



terbaik lah. Pose of the year



Gambar 20 tahun lepas ke bro?

tapi, selepas 24:7 ni dikritik hebat mengalahkan kritikan yang dilemparkan kak Ogy kepada budak2 af9 mahupun kritikan yang diterima kump WAI dalam maharaja lawak, maka dorang decide nak tukar nama kump ni jadi Max 247 dan dorang pun da tak guna KPOP. dorang skrg guna MPOP! hahahaha... tukar hurup K jadi M je pun. bijak sungguh.





dan yah, Taemin suda tukar nama jadi Tameen. Brand kicap. Try search Taemin Jung. ^^

itu saja. masehh. kudos to 24:7 for making my day. hihi

4 rajin menaip komen:

Gadis Sepatu Kuning said...

huhu...mmg kutuk abis la 24:7...sy tahu bnda nie wujud dr awak...haha...yg kali kutuk ajk sy skli..ngee...c;

papanitam said...

seyes sian gle tgk dorang nih..geliss auww auww pon ad..aiyak!malu2..haha

Hilmy Wazza said...

aik? ada gk blog. meh2 follow. hehe

aLEEamanina said...

soooooooo gay!!!
kan aq dh comment last post ari tu...pasal 'm'pop?
jadi jugak nma tu!!
huhuhuh

There was an error in this gadget